Om ossLitt å henge fingrene i
I løpet av 2016 leverte vi løsninger til over 1100 arrangementer. Fra den minste private bursdag til de største firma-events. I tillegg til daglig leder og 2 faste medarbeidere jobber mange mennesker på time- og honorarbasis for å gjennomføre leveransene: Underholdere, sjåfører, vakter, ansiktsmalere etc.
Hvor finner du oss?
Vi holder til 25 kilometer fra Oslo sentrum. Leirsund er et lite tettsted i Skedsmo Kommune, kun 2 minutters kjøring fra E6 avkjøring Skedsmokorset.

Etableringen av firmaet.
Barnas Dag AS ble etablert i 2003. Gründer og daglig leder er Yngvar Gregersen som hoppet av som ingeniør og leder i IT-bransjen for å bli klovn på heltid. Yngvar hadde også mangeårig bakgrunn fra underholdning og kulturliv ved siden av sin vanlige jobb. Mye som før ble gjort «på si», ble nå heltidsvirksomhet.

Forretningsideen
Den grunnleggende forretningsideen er å levere «det som gjør den store dagen enda større», enten du skal arrangere et veldig stort eller bitte lite arrangement. Vår jobb er å bidra med det vi kan, slik at du lykkes med ditt arrangement. Virksomheten skal også utvides og videreutvikles kontinuerlig basert på kundenes egne ønsker og behov.

Vårt marked
Våre kunder er bedrifter, foreldre som skal arrangere private fødselsdager, butikker, tv-produksjon, kjøpesentre, barnehager/skoler, hoteller, handelsforeninger, sentrumsdager, festivaler, idrettslag etc. Vi er også underleverandør til flere av landets ledende event-, booking- og reklamebyråer samt andre virksomheter som ønsker å skape hyggelige opplevelser for sine kunder og ansatte.Vi bidrar med det vi kan, slik at ditt arrangement
blir en suksess !