Lykkehjul

Det er vi som produserer Norges mest solgte lykkehjul. Vi lager lykkehjul med ditt eget design. Senterlogo står i ro når hjulet snurres. 
I samarbeid med flere lokale håndverksbedrifter har vi utviklet et kvalitetsprodukt som er levert til svært mange kunder. Vi kan lage design basert på dine egne ønsker og eventuelt tilsendt grafikk og fargekoder, eller basert på designet fra din egen grafiske avdeling. På senterplaten som står i ro når hjulet snurres kan du f.eks ha firmaets logo.

Gulvmodell:
Standard størrelse er 90 cm i diameter med senterplate som er 20 cm i diameter. Justerbar høyde opp til ca 2,5 meter.  I tillegg har vi transportkasse for sikker transport og lagring, samt en praktisk transportbag som også kan benyttes.

Priser gulvmodell
Lykkehjul kr 4800 + mva = 6000.-
Transportkasse for sikker oppbevaring og transport kr 1780 + mva = 2225.-
Transportbag  kr 560 + mva = 700.-

Bordmodell
Selve lykkehjulet er 60 cm i diameter. Senterplaten som står i ro er 20 cm i diameter. Vi har også fått laget en solid transportkasse med stålkanter og bærehåndtak til denne modellen også.

Priser bordmodell
Lykkehjul bordmodell med ditt eget design kr 3600 + mva = 4500.-
Transportkasse for sikker oppbevaring og transport kr 1560 + mva = 1950.-

Last ned eksempler på lykkehjul vi har levert
Noen av de vi allerede har laget lykkehjul til: 
​Norsk Tipping,  DnB, NRK, Telenor, IKEA, KIWI, Stena Line, DHL, REMA1000, MENY, AMFI, Radio Metro,  Rikstoto, FREIA,  AHUS, BILTEMA,  Burger King, Shell, LO, Egon, 

Radio Norge, TINE, Arbeiderpartiet, VG, Clas Ohlson,
Trygg Trafikk,  VIF,  Stabburet, Utdanningsforbundet, Compello,  OBOS
.... og mange, mange andre
Last ned noen eksempler på standard design